úterý 23. července 2013

Hermelínová pomazánka+ venkovská bageta


Dnešní super rychlá večeře. Recept na bagetu najdete v receptech a je opravdu úžasná. Nekupuji nyní žádné pečivo. Napeču z dvojité dávky a dám zamrazit. Práce s ní není, jen to čekání na kynutí celkem 2,5 hodiny + 30minut na pečení....... ale v době čekací stihnete spousty jiné práce:o)

Hermelínová pomazánka:

150g hermelínu
100g lučiny
3-4 lžíce majonézy
2 lžíce vody
1 lžička plnotučné hořčice
1/4 cibule
pepř
sůl


Všechny ingredience rozmixuji, ale 100g hermelínu nechám a až do rozmixované pomazánky nastrouhám na  struhadle na hrubo.








6 komentářů:

  1. super typ. Teda nestíhám zírat, jakou rychlostí zaplňuješ blog. Super, tleskám. Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věruško, děkuju, je to tím, že mám dovolenou a stále co dělat:o)

      Vymazat
  2. Zrovna podle Vašeho receptu peču foccaciu, Moni, bageta přijde na řadu ve druhé polovině týdne :-) Pomazánka vypadá úžasně! Pěkný večer, L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a jsem ráda, že zkoušíte ať se povede, M.

      Vymazat
  3. AHOJKY MONČO,TY JSI OPRAVDU JEDNIČKA!!!!V PRÁCI JAKO PRVNÍ UDĚLÁM,ŽE SE KOUKNU K VÁM NA KOPEČEK,CO JE NOVÉHO-SNAD SI TOHO NEVŠIMNE ŠÉF!!!ZAČÍNÁM BÝT NA VÁŠ KOPEČEK ZÁVISLÁ-NEJLEPŠÍ BLOG,CO JSEM VIDĚLA-KLÁRA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Klárko, moc děkuji za nádherná slova, moc si jich vážím a hřejou na duši. Jsem ráda, že vidím tak milou odezvu:o) Děkuju a ať šéf nic nezjistí:o) prima středu, Monča

      Vymazat

Mějte se hezky a předem děkuji za vaše milá slova a řádky, kterých si velmi cením.
S láskou Monča ♥