sobota 21. června 2014

... lososová pěna ...


Lososová pěna:
 grilovaný steak z lososa na bylinkách
(tymián, pažitka, bazalka)
jogurt
majonéza
plnotučná hořčice
sůl
citrónová šťáva

Vše jen rozmixujte, našlehejte a potom už jen dobrou chuť.

Nám zbyl jeden kousek z grilování, ale samozřejmě to samé můžete udělat se steakem z pánve.
Lososa vždy necháváme naloženého v bylinkách a olivovém oleji několik hodin.




Krásný víkend, mí milí.

1 komentář:

  1. Moni, dělám něco podobného. Ale dávám místo jogurtu a majonézy žervé, navíc pak ještě jarní cibulku a nemixuju, jen pokrájím najemno. Takže je to spíš taková pomazánka než pěna :-) Ale mám ji moc ráda. Losos je moje nejoblíbenější jídlo :-)

    OdpovědětVymazat

Mějte se hezky a předem děkuji za vaše milá slova a řádky, kterých si velmi cením.
S láskou Monča ♥