Tato zázvorová omáčka patří mezi naše TOP tři oblíbené.
Den předem naložit:
hovězí zadní na plátky, rozklepat
marináda:
3 lžičky mletého zázvoru
3 lžičky sladké mleté papriky
2 lžíce octa
3 stroužky česneku
voda nebo pivo
Druhý den:
Zprudka osmahnout plátky masa, osolit a vyjmout.
Na výpeku osmahnout 2 cibule nakrájené na kostičky.
Do papinového hrnce vložit, maso, cibulku a marinádu.
Zalít vodou a vařit na mírném plameni asi 30 minut.
Otevřít papiňák, zahustit omáčku hladkou moukou rozšlehanou ve studené vodě.
Taková nálož receptů, mám zase co zkoušet...i když tvoje recepty jsou skvělé a ještě žádný nezklamal a okamžitě se u nás zabydlel.Musím ti také napsat, že tvoje mýdla mě tak inspirovala a tak jsem začala vařit a zkoušet . Včera v noci jsem balila dvě dávky, měsíčkové a konopné...nejsou zdaleka tak dokonalé jako ty tvoje, ale asi jsem na dobré cestě.Dva druhy jsou zabalené a tak jsem uvařila další - šípkové.Vypadá prý salámově (komentář manžela)... Přeji krásnou neděli a děkuji za krásný blog
OdpovědětVymazat