čtvrtek 19. března 2015

Janova pec ...


Včera nám za dveřmi přistál balíček.
Müsli si děláme sami, ale teprve teď vidím, že na profíky nemáme.
Původně jsem neměla v úmyslu o balíčku psát, byla to pozornost od výrobce, ale po ochutnání jsem změnila názor... ráda udělám reklamu produktu, který si to zaslouží :o)

Sedli jsme si celá rodina na schody terasy, sluníčko nádherně svítilo a my se cpali a cpali. Sousedka, která vedle věšela prádlo, si musela myslet že pojídáme přinejmenším pečenou husu, protože se ozývaly slova jako mmňaaam, dobrýý, mami, přidej mi, já chci taky ještě, ... :o)
Musli je opravdu senzační, v peci pečené, samé poctivé suroviny, spousta ořechů, med,  žádná chemie. Lepší müsli jsem vážně nikdy nejedla. Výrobci fandím!

A abyste měli z mého dárku také něco pro sebe, můžete využít domluvenou slevu.
Pokud si müsli zakoupíte na tomto odkazu a na konci objednávky uvedete kód unasnakopecku01, dostanete slevu 10% na celý nákup včetně  poštovného.





A pro připomenutí: takto si müsli děláme my.
Máte nějaký svůj recept? Pochlubte se...

Hezký večer.


10 komentářů:

  1. Souhlasím, dobří malovýrobci se musí podporovat! Měj se, Radka

    OdpovědětVymazat
  2. Monika, domáce musli robievam aj ja.Recept nie je nič výnimočné, ale sú pekne chrumkavé a veľmi chutné. Rozpustím na panvici maslo, pridám med, trstinový cukor a miešam, kým sa všetko spojí. Potom pridám ovsené vločky a všetky ostatné dobroty, ktoré mám po ruke. Sušené hrozienka, brusnice, marhule, jablká hrušky, lieskovce, mandľové lupienky, orechy. Zmes dám do zapekacej misky, vystlanej papierom na pečenie, nie viac ako 2 cm do výšky. Zapekám asi 10-15 min. Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. My děláme musli podobně jako vy, jen stejný díl jako vloček dáváme slunečnicových a dýňových semínek. Zkusili jsme nedávno a od té doby je u nás požadováno pořád:) Pěkný jarní den
    Peťa (z Nápadů pro Aničku)

    OdpovědětVymazat
  4. Moni, už mám objednáno ;-) děkuji za tip! Ráda ochutnám něco nového, vypadá to lákavě, Doma si děláme, podobně jako vy, a s běžně dostupnými produkty v obchodech se to srovnávat nedá :-)
    Hezký víkend! Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. To je tak pěkná reklama, že jsem si hned objednala celou sadu na ochutnání :-) Díky za tip!
    Eva

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jsem také neodolala a objednala, díky za typ pro mlsne jazýčky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Müsli vypadá skvěle. Objednala jsem hned celou sadu :-) Děkujeme za skvělý tip! Věřím totiž, že bude úžasné! Lenka

    OdpovědětVymazat
  8. To je druhý blog kde o tomto musli čtu, asi je fakt výborné a budu jej muset ozkoušet :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Zdravím Vás, Moniko, také u nás se ovesné vločky zabydlely a pochutnáváme si na nich takřka každé ráno. Naši směs bych nenazvala musli, ale spíš se podobá kaši, protože je lepkavá. Na rozpálenou pánev s lžičkou másla vhodím ovesné vločky a nechám mírně prohřát (asi 2min), pak přidám vodu, trochu medu. Míchám. Počkám, až ovesné vločky změknou, voda se odpaří na požadovanou konzistenci. Nakonec přidám sušené ovoce - rozinky, brusinky, křížaly apod. prostě to, co mám zrovna doma. Dávám také nahrubo sekané ořechy a mletý kokos. Do kaše se výborně také hodí i čerstvé, na drobno nakrájené ovoce - jablka, hrušky nebo mandarinky. Směs nesladím cukrem, ale na talíři si ji každý pokape datlovým (nebo jiným) sirupem.

    OdpovědětVymazat

Mějte se hezky a předem děkuji za vaše milá slova a řádky, kterých si velmi cením.
S láskou Monča ♥